• DSC 1210

    Wij organiseren en verzorgen evenementen alsof het ons "eigen" feestje is!

Haags Montmartre

Waan u even in het prachtige Montmarte van Parijs onder de statige bomen van het Lange Voorhout. Op deze fair staan ruim 150 stands met participanten uit binnen- en buitenland. Deze participanten hebben een zeer divers aanbod, van Antiques, Brocantes en Vintage tot (Schilder-) Kunst en Sculpturen. Daarnaast is er een région sélectionné spéciale met werk van diverse kunstschilders. Dit is voor u een uitgelezen kans om een origineel kunstwerk te vinden, u koop rechtstreeks van de kunstenaar zelf! Maar er is meer! Onder het genot van een Crêpe op het terras kunt u genieten van Franse Chansons van onze accordeonist Pierre. Bij de diverse karikaturisten kunt u gratis een karikatuur laten maken en de levende standbeelden geven regelmatig een performance. Montmartre is voor 2 dagen even heel dichtbij…… “Vive La Haye”

Zaterdagplaatsen

Op zaterdag staan de stands op het korte ( voor de Amerikaanse Ambassade) en lange gedeelte (vanaf Hotel des Indes tot aan de Kloosterkerk) van het Lange Voorhout. Tevens staan er stands op het pleintje voor het Escher Museum.

Enkele kraam   € 50,- excl. BTW 

Weekendplaatsen, Zaterdag & Zondag

Op zondag staan de stands op het lange gedeelte (vanaf Hotel des Indes tot aan de Kloosterkerk) van het Lange Voorhout. Tevens staan er stands op het pleintje voor het Escher Museum.

Stand (voor 2 dagen) € 95,- excl. BTW

Speciale tarieven voor uitvoerende kunstenaars! 

Bent u kunstenaar en vind u het leuk om actief deel te nemen aan dit evenement? Voor deze kunstenaars hebben wij speciale tarieven. U betaald slechts € 25,- excl. BTW, per stand, per dag. 

Omschrijving van de stands

Een stand omvat een marktkraam van 4 meter. Het tafelblad is 4 meter lang en  1,20 meter diep. Tevens beschikt de kraam over een dak.

Spelregels:

Helaas is het niet mogelijk alleen voor zondag te boeken. Dit om de mensen, die het gehele weekend willen staan, de voorkeur te geven. De zaterdag is wel apart te boeken. Op  zaterdag zijn er namelijk veel meer plaatsen beschikbaar dan op zondag. Op zondag zijn er slechts 80 extra plaatsen, naast de reguliere zondagsmarkt, beschikbaar, dus wees er snel bij voor deze plaatsen. 

Indien u op zaterdag niet komt opdagen en u heeft een weekendplaats geboekt dan vervalt automatisch uw recht voor uw zondagplek. Op zaterdagmiddag stellen wij de wachtlijst in werkingen vullen dan uw kraam op. Ook restitutie is dan niet mogelijk.

De indeling van de markt gaat op basis van volgorde van binnenkomst. U kunt een voorkeursplek opgeven, maar wij kunnen deze niet garanderen. Hoekplaatsen worden niet als voorkeur uitgegeven., iedereen wil immers graag een hoekje. Na ontvangst van uw betaling is uw inschrijving pas definitief.  Indien u niet voor de uiterste betaaldatum betaalt kunnen wij uw deelname niet garanderen.

Voor alle overige spelregels verwijzen wij u graag naar deze site.

Inschrijven kan via Marktland Evenementen BV 

Naaldwijkseweg 2, 2291 PA Wateringen. Tel. 0174-225501 / 06-51231996.

www.marktland.nl

Neem contact met ons op!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contactgegevens

Naaldwijkseweg 2
Wateringen
2291 PA

0174 22 55 01

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input