• DSC 1210

    Wij organiseren en verzorgen evenementen alsof het ons "eigen" feestje is!

Haagsche Kunst- en Antiekdagen

De Haagsche Kunst- en Antiekdagen is met zijn 40.000 bezoekers één van de meest karakteristieke evenementen in Koninklijk Den Haag. Het evenement wordt gehouden op 27 en 28 augustus 2016. Op het prachtige Lange Voorhout kunnen liefhebbers van de schone kunsten en iedereen die geïnteresseerd is in antiquiteiten, oude boeken, oude prenten en cultuur, hun hart ophalen langs de 150 stands. Ook organiseren wij dit jaar weer diverse gratis activiteiten voor de bezoekers.

De kosten voor een marktkraam bedragen in 2016:

Zaterdagplaatsen

Op zaterdag is de opstelling zoals de reguliere zondag-antiekmarkt, tevens het stuk vanaf Hotel des Indes tot aan de Kloosterkerk en het plein voor het Escher Museum.

Enkele kraam € 62,50 excl. BTW of inloopkraam € 87,50 excl. BTW 

Weekendplaatsen, zaterdag & zondag

Op zondag staan de kramen vanaf Hotel des Indes tot aan de Kloosterkerk en het plein voor het Escher Museum. Het is niet mogelijk alleen de zondag te boeken. 

Enkele kraam (voor 2 dagen) € 130,- excl. BTW

Indeling van de marktkramen 

De indeling van de markt gaat op aanwijzing van de vergunning verleend door de gemeente. U kunt een voorkeursplek opgeven, maar wij kunnen deze niet garanderen. Voor voorkeuren worden dit jaar administratiekosten in rekening gebracht! U wordt dan gebeld als de indeling van de markt wordt gemaakt.  Het is niet mogelijk om alleen voor de zondag te boeken. Indien u op zaterdag niet komt opdagen en u heeft een weekendplaats geboekt, dan vervalt automatisch uw recht voor uw zondagplek. Op zaterdagmiddag stellen wij de wachtlijst in werking en vullen dan uw kraam op. Ook restitutie is dan niet mogelijk.

Spelregels

Na uw reservering ontvangt u van ons binnen 14 dagen een factuur, deze heeft een betaaltermijn van 30 dagen. Op maandag 22 augustus worden de kraampapieren aan u verzonden per e-mail. Deze moet u uitprinten en 

Wij gaan ervan uit dat, wanneer u reserveert, u deze datums ook beschikbaar bent. Het niet betalen van de factuur betekent niet dat uw reservering en daarmee uw betalingsverplichting is vervallen. Annuleren kost tot 3 maanden voor aanvang evenement altijd 25% van het factuurbedrag. Tussen 3 maanden en 2 weken voor aanvang 50% en bij minder dan 2 weken voor aanvang 100%. 

Voor alle andere spelregels verwijzen wij u graag naar onze spelregels voor deelname aan markten 

Reserveren

Reserveren kan door een e-mail te sturen naar of te bellen met 0174-22.55.01

Neem contact met ons op!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contactgegevens

Naaldwijkseweg 2
Wateringen
2291 PA

0174 22 55 01

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input